Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster forsendelsen?

Vi tilbyder gratis levering til Bring og DAO pakkeshop i Danmark ved køb for over kr. 399. Gælder kun hvis leverancen overstiger kr. 399, og ikke i kombination med køb af gavekort. 

Fragtgebyret varierer fra produkt til produkt. Til tider vil der være rabatter og særlige kampagner. Tjek det pågældende produkt for forsendelsesgebyret, og hold dig altid opdateret med vores kampagner og rabatter på vores forskellige sociale medier.

 

Har I gratis fragt?

Ja! Som vi har sagt, har vi nogle kampagner og rabatter med vores produkter. På særlige tidspunkter vil vi tilbyde gratis forsendelse af vores produkter. Vi vil også have varer GRATIS, og alt, hvad du skal betale, er forsendelsen. Tjek vores annoncering på vores hjemmeside eller på vores sociale medier.

 

Hvornår ankommer min ordre?

Der er ikke noget bestemt og fast antal dage for ankomsten af produktet. Det afhænger af produktets størrelse. Tillad venligst omkring 2-3 arbejdsdage for produktet at ankomme til dig.

 

Kan jeg annullere min ordre, når den er afgivet?

Så snart du har afgivet din ordre, behandler vi den med det samme i vores lager, så du kan desværre ikke annullere afgivne ordrer. Vær sikker på, at du er 110% sikker på at købe produktet, før du fortsætter til kassen.

 

Har I en returpolitik?

Se venligst siden Vilkår og betingelser for vores returpolitik og for andre bekymringer.

 

Hvor kan jeg kontakte jer i tilfælde af problemer med produkterne?

Du kan nå os ved at sende os en e-mail på vores kontaktside eller sende os en besked på vores sociale medier.