Gå til indhold

Politik for forsendelse

 
Du vil modtage en bekræftelsesmail, når ordren er godkendt og verificeret. Vi har lagt meget fokus på at sikre, at varerne bliver leveret til vores kunder så hurtigt som muligt. 

 

VERIFIKATION
Du får tilsendt en bekræftelsesmail, når ordren er godkendt og verificeret. Vi begynder at forberede din ordre umiddelbart efter, at den er verificeret.

BEHANDLING
Det tager normalt 1-3 arbejdsdage for os at behandle din ordre. Bemærk venligst, at dette ikke inkluderer helligdage og weekender.

FORSENDELSE
Efter at varerne er behandlet og har forladt lageret, tager det normalt 2-3 hverdage at behandle din ordre i Danmark og 2-14 hverdage for forsendelse inden for EU og 7-35 dage for forsendelser uden for EU.

*Leveringstiden er et skøn og regnes fra afsendelsesdatoen og ikke fra bestillingsdatoen og kan tage længere tid end forventet på grund af ugyldig adresse, toldprocedurer eller andre årsager. Kontakt os for at få oplysninger om leveringstiden.

* Indsend venligst en billet inden for 2 måneder efter afsendelse, hvis pakken ikke ankommer i tide, vil vores repræsentant vende tilbage til dig inden for 24 timer. Bemærk, at forfaldne anmodninger muligvis ikke accepteres.

Hvis du har spørgsmål om vores forsendelsespolitik, bedes du kontakte os ved hjælp af vores "kontakt"-formular nedenfor.